Continuarea navigării pe site și a utilizării acestuia implică acordul dumneavoastră de a vă conforma și de a respecta următorii termeni și condiții de utilizare, care împreună cu politica noastră de confidențialitate guvernează relația dintre Sewing.ro cu dumneavoastră în legătură cu acest site web. În cazul în care nu sunteți de acord cu oricare parte a acestor termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

Utilizarea acestui site este subiectul următorilor termeni de utilizare:


I. Definiții

Termenii “sewing/sewing.ro” sau noi/nostru etc. se referă la deținătorul site-ului.

Termenii „utilizator”, „client” sau „dumneavoastră” se referă la persoana care utilizează site-ul nostru https://www.sewing.ro. Este foarte important să cunoașteți faptul că serviciile noastre sunt dedicate atât persoanelor fizice cât și persoanelor juridice și nu permitem accesul altor tipuri de persoane.

Sewing.ro se referă la FEYA SERVICE SEWING SRL, deținătorul https://www.sewing.ro, o companie românească, cu următorul număr de înregistrare: RO30270251, Oficiul de comerț nr. Reg.: J10/441/2012 și sediul înregistrat la Șoseaua Nordului nr. 29, Buzău, România.

Compania noastră vă pune la dispoziție o gamă largă de echipamente de cusut casnice, profesionale și industriale, precum și accesorii pentru acestea. De asemenea pe site-ul nostru puteți găsi tot felul de electrocasnice și echipamente ideale pentru locuința dumneavoastră.


II. Dispoziții generale

Acest site web folosește cookie-uri pentru a monitoriza preferințele de navigare și pentru a oferi o experiență sigură și personalizată. Pentru mai multe detalii, vă rugăm consultați politica de confidențialitate. Continuarea navigării pe site-ul nostru web reprezintă acordul dumneavoastră asupra politicii de cookies.

Acest site conține material deținut de către sau licențiat pentru noi. Acest material include, dar nu este limitat la, design, așezare, aspect și grafică. Folosirea unui hotlink asupra oricăror resurse ale serverului Sewing este complet interzisă în afara unei aprobări scrise. Reproducerea este interzisă în alt mod decât în concordanță cu notificarea privind drepturile de autor, care face parte din actualii termeni și condiții.

Utilizarea neautorizată a acestui site web poate da naștere unei reclamații de daune și/sau poate să fie o infracțiune. Ne rezervăm dreptul de a suspenda accesul la site-ul nostru web utilizatorilor care s-au dovedit a avea un comportament abuziv care ne afectează serviciile în orice mod.

Ocazional, acest site poate include link-uri către alte site-uri web, servind drept canale de informare sau publicitate. Aceste link-uri sunt oferite pentru confortul dumneavoastră, pentru a furniza informații suplimentare. Acestea nu semnifică faptul că susținem site-ul.

Nu avem nicio răspundere pentru conținutul site-urilor legate.

Folosirea acestui site și orice litigiu care rezultă din aceasta se supune legilor din România.

Nici noi, nici oricare terță parte nu oferim nicio garanție cu privire la exactitatea, actualitatea, performanța, caracterul complet sau caracterul adecvat ale informațiilor și materialelor găsite sau oferite pe acest site web pentru oricare scop practic. Luați la cunoștință faptul că astfel de informații și materiale pot conține inadvertențe sau erori și excludem în mod expres răspunderea pentru orice astfel de inexactități sau erori în măsura maximă permisă de lege.

Modificări ale acestor termeni și condiții – FEYA SERVICE SEWING SRL, poate varia în acești termeni și condiții la anumite intervale de timp fără notificare către utilizatori. Astfel de modificări vor fi aduse la cunoștință clientului prin afișarea pe site-ul web https://www.sewing.ro. Modificări în acest mod vor fi considerate a fi acceptate în cazul în care clientul continuă să utilizeze serviciul după data afișării lor pe site-ul web.


III. Forță majoră

FEYA SERVICE SEWING SRL nu va fi răspunzător pentru nicio nerespectare a obligațiilor care îi revin în temeiul acestor termeni și condiții, ca rezultat al oricărei cauze aflate în afara controlului său rezonabil, incluzând, fără limitare, un act al lui Dumnezeu, condiții meteorologice nefavorabile, acțiunea sau inacțiunea guvernului sau a altor rețele sau altă autoritate competentă sau o altă parte pentru care FEYA SERVICE SEWING SRL nu este responsabil.

- Clientul acceptă și confirmă că a citit termenii și condițiile. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții vă rugăm să nu folosiți acest site.


Drepturi de autor

Sewing.ro este o marcă înregistrată, deținută de FEYA SERVICE SEWING SRL.

FEYA SERVICE SEWING SRL, este proprietarul sau utilizatorul autorizat sau licențiat al tuturor drepturilor de proprietate intelectuală din site-ului Sewing.ro și conținutul acestuia incluzând, fără limitări, orice drept de autor, brevet, design înregistrat, mărci comerciale, mărci de servicii, coduri sursă, specificații, template-uri, grafică, logo-uri, baze de date, formate, interfețe, programare, oferirea serviciilor altor clienți, software sau orice aplicație pentru oricare dintre cele de mai sus și orice modificare, îmbunătățire, dezvoltare și augmentări ale acestora. Cu excepția celor prevăzute în mod expres aici, Sewing.ro nu acordă niciun drept explicit sau implicit asupra oricăror drepturi de proprietate intelectuală sau informații secrete deținute pe serverele noastre.