Ați cumpărat un produs de pe site-ul nostru și nu sunteți mulțumit de cum funcționează ?

Nimic mai simplu, îl puteți returna în termen de 14 zile calendaristice, în următoarele condiții:

Dacă un produs achiziționat nu vă mulțumește în totalitate, îl puteți returna gratuit în termen de 14 zile calendaristice de la momentul achizitiei, conform legislației din România.


Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de către dumneavoastră, în posesia fizică a produselor sau a ultimului produs. Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, transmițând solicitarea de retur pe adresa de e-mail office@minerva-sewing.ro.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă la adresa Str. Calea Moșilor nr. 205, parter, sector 2, București, fără întârzieri nejustificate și în orice caz, în decurs de maxim 14 zile calendaristice de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor. Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Condiții generale pentru returul produselor vândute și expediate de Sewing.ro

  • Produsele pe care le returnați trebuie să fie în aceeași stare în care le-ați primit. (ambalaj original)
  • Returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original și toate documentele cu care a fost livrat produsul în momentul achiziției.
  • Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile și/sau cadourile cu care a fost livrat în momentul achiziției.
  • Dacă ați cumpărat mai multe produse de același fel și vreți să le returnați pe toate, asigurați-vă că doar unul dintre acestea a fost desigilat. Acceptam returul celorlalte produse de același fel doar dacă sunt sigilate.
  • Accesoriile (altele decât cele care sunt în cutiile mașinilor de cusut) se pot returna doar dacă sunt sigilate și nu prezintă urme de uzură, zgârieturi, ciobituri, lovituri, etc.
  • Nu se acceptă retur produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesoriile originale.


Returul produselor în magazin

În cazul în care produsul sau produsele se returnează în magazin, la showroom-ul nostru din Calea Moșilor nr. 205, parter, sector 2, București și modalitatea de plată a fost transferul bancar, returul banilor se face tot prin transfer bancar și nu se returnează sub formă de numerar, la casierie.


Bine de stiut dacă alegi rambursarea sumei plătite la cumpărare

Banii vor fi returnați în contul specificat de dumneavoastră în email-ul trimis către noi la adresa office@minerva-sewing.ro sau direct pe card, dacă ați plătit online.

Banii vor fi vizibili pe cardul dumneavoastră în maximum 14 zile calendaristice din momentul efectuării rambursului.