În baza certificatului de garanție, oferit la achiziționarea produselor electronice de pe Sewing.ro, dispuneți de garanție pentru toate piesele inutilizabile datorate viciilor de fabricație constatate în urma unei expertize autorizate de service.
Termenul de garanție
pentru persoanele fizice este de 2 (doi)ani de zile din momentul achiziționarii produsului, atât pentru componentele mecanice cât și pentru cele electronice. Reparațiile efectuate în perioada de garanție vor fi efectuate în regim gratuit doar dacă produsul respectă conformitatea de fabricație (nu ne asumăm defectele/problemele apărute în urma utilizării incorecte a produsului).

Termenul de garanție pentru persoanele juridice este de 1 (un) an de zile din momentul achiziționarii produsului, atât pentru componentele mecanice cât și pentru cele electronice. După expirarea perioadei de garanție orice intervenție făcută în service-ul nostru va fi efectuată doar contra cost.

Garanția  nu  se aplică (produsul va fi scos din garanție) pentru schimbarea pieselor sau efectuarea reparațiilor neautorizate, rezultate din: întreținerea necorespunzătoare în mediu impropriu, defecțiuni rezultate din nerespectarea manualului de instrucțiuni, utilizarea totală sau parțială  a aparatului în alt scop decât cel pentru care a fost fabricat (de ex: uz industrial, uz semi-industrial, etc), nerespectarea cerințelor de întreținere și a celor referitoare  la reglajele generale pentru o utilizare obișnuita a aparatului sau a folosirii accesoriilor compatibile/neoriginale cu aparatul achizitionat.

Predarea aparatului, în vederea reparației, se va face în ambalajul original (cutie și polistiren), însoțită de prezenta fișă de garanție și dovada de achiziție (bon, factura fiscală, etc.) în urma notificării în prealabil prin intermediul datelor de contact prezente mai jos. Costurile aferente transportului, în cazul sesizărilor nejustificate (care nu fac obiectul garanției) sunt suportate în mod exclusiv de către client.

Vă rugăm să consultați cu atenție ghidul de folosire al produsului / manualul de instrucțiuni, înainte de al folosi.

SC Feya Service Sewing SRL nu răspunde/nu își asumă daunele provocate produsului în timpul transportului acestuia către service. (curier dedicat/propriu, transportator marfă, terță parte, etc.)


SERVICE AUTORIZAT: str. Calea Moșilor nr. 205, bl. 11 parter, București. L-V: 09:00 – 17:00

CONTACT: 0755 070 735  sau prin e-mail: service@sewing.ro