Masina de cusut industriala liniara, Minerva M818JDE, 3500 Imp/Min, 550W, Alb

Masina de cusut industriala liniara, Minerva M818JDE, 3500 Imp/Min, 550W, Alb

2.399,99 Lei
Fără TVA: 2.004,80 Lei
Producător:
Cod produs: M818JDE
Disponibilitate: In curand
Viewed 5613 times

Item specifics

 • Garanție P.F 24 luni
 • Garanție P.J 12 luni
 • Tip produs Industrial
 • Nivel de lucru Profesional
 • Numărul de fire Liniară
 • Viteză de coasere 3500 imp/min
 • Lungimea maximă 8 mm
 • Lățimea maximă /
 • Funcții Coasere
 • Putere 550 W
 • Iluminare spațiu lucru LED
 • Dimensiuni 71 cm x 26 cm x 56 cm
 • Greutate 32.8 Kg
 • Culoare Alb

Product Description

Minerva M818JDE este o mașină de cusut liniară industrială, cu avans în partea inferioară și lungime de cusătură extinsă. Acest model este conceput pentru a lucra cu țesături medii și grele. Lungimea cusăturii este reglabilă de la 1 la 8 mm. Pas de instalare - 0,5 mm. Viteza maximă de cusut este de 3.500 st / min. Minerva M818JDE este fabricată sub licență de la compania germană Dürkopp-Adler, pe o bază mecanică similară, cu o calitate identică a componentelor și o calitate excelentă a construcției. Mașina de cusut este echipată cu un servomotor integrat zgomotos cu tehnologie Eco-Drive ™ cu economie de energie. Electronica de înaltă calitate oferă o pornire rapidă și o oprire exactă a arborelui principal, pentru o cusut stabilă și lină. Panoul de control este încorporat în capul mașinii. Sistemul de ungere este reprezentat de o baie de ulei deschisă cu o pompă automată de ulei. Pentru activitatea productivă a croitorului există: opțiuni de poziționare a acului, funcție de pornire moale, funcție pentru setarea limitelor de viteză de cusut, iluminarea cu LED a zonei de lucru și înfășurător bobină încorporat. Bara de ac are, de asemenea, un buton pentru adăugarea unei cusături.

Electronica de înaltă calitate oferă o pornire rapidă și o oprire exactă a arborelui principal, pentru o cusut stabilă și lină. Panoul de control este încorporat în capul mașinii. Sistemul de ungere este reprezentat de o baie de ulei deschisă cu o pompă automată de ulei. Pentru activitatea productivă a croitorului există: opțiuni de poziționare a acului, funcție de pornire moale,
funcție pentru setarea limitelor de viteză de cusut, iluminarea cu LED a zonei de lucru și înfășurător bobină încorporat. Bara de ac are, de asemenea, un buton pentru adăugarea unei cusături
Dotând utilajul cu un servomotor, este disponibilă posibilitatea de a regla flexibil viteza de cusut. Viteza minimă de pornire este de 300 rpm. Reglarea vitezei motorului 100 de rotații. Folosind funcția pentru setarea limitelor de viteză de cusut, este posibilă și setarea domeniului de viteză al motorului, iar prin apăsarea pedalei de pornire servomotorul va intra doar în numerele specificate.

Funcția de pornire moale vă permite să realizați o pornire lină a cusăturii cu o creștere treptată a vitezei de cusut. Pentru a face acest lucru, trebuie să activați opțiunea corespunzătoare pe panoul de control și să setați numărul de cusături inițiale care vor fi efectuate la viteza minimă a motorului.
Ultimele tehnologii de reducere a zgomotului și un servomotor modern integrat în capul mașinii au redus nivelul de vibrații și zgomot cu 50% în comparație cu mașinile de cusut industriale din această clasă. La rândul său, tehnologia Eco-Drive ™ cu economie de energie economisește până la 450 kV / h * energie electrică anual.
Un capăt de comandă convenabil este încorporat în capul mașinii de cusut, ceea ce vă permite să faceți toate setările de cusut într-un singur loc, inclusiv setarea vitezei motorului și a funcției de pornire ușoară.

Această opțiune vă permite să adăugați o cusătură la locul potrivit cu un singur clic. Această funcție va fi utilă atunci când coaseți piese mici și terminați cusăturile.
Curatarea crescută a pieptenei și capacitatea de a regla înălțimea ridicătorului și unghiul de înclinare a dinților de alimentare facilitează depanarea mecanismului pentru deplasarea materialului pentru cusutul diferitelor tipuri de țesături ușoare și medii, cu cusături la fel de înalte.
Lumina de fundal încorporată este amplasată convenabil direct deasupra barei de ac, oferind o iluminare excelentă în toată zona de lucru. Reglarea luminozității în două poziții disponibile.

Dispozitivul de înfășurare este practic integrat în capul mașinii de cusut, permițându-vă să efectuați lucrările pregătitoare de înfășurare a firului pe bobină. Bobina bobinei este alimentată de un servomotor. De asemenea, este prevăzut un tăietor cu fir.
Minerva M818JDE este echipată cu un nou sistem de ungere cu o pompă automată de ulei, care asigură furnizarea rapidă de ulei unităților de frecare în cantitatea minimă necesară pentru funcționarea cu viteză mare. Filtrul de ulei înlocuibil îndepărtează în mod fiabil praful păstrând uleiul curat.


Produsul este destinat materialelor subtiri si medii ca grosime avand suveica normala. Viteza reglabila intre 300 imp/min si 3000 imp/min. 


Caracteristici cheie:

Servomotor economic încorporat
LED integrat
Instalație bobină încorporată
Poziționator integrat al acului
Adăugați butonul de cusătură
Funcție soft start
Limitarea funcției de setare
Pompă automată de ulei

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie un review