Istoria FEYA GROUP a început în anul 1997, când a fost înființată firma Feya Ltd. în Odessa, Ucraina. După câțiva ani de vânzare cu succes a mașinilor de cusut industriale, firma Feya a început să dezvolte o piață de mașini de cusut pe piața internă din Ucraina.


La începutul anului 2000 a fost înființată prima afiliere de vânzări străine în Moldova, Chișinău. Datorită unei politici de vânzare adecvate, a lucrurilor bine pregătite și sprijinul mare al partenerilor străini compania Feya a reușit nu numai să își consolideze poziția pe piața internă, ci să devină una dintre cele mai importante companii ucrainene exportatoare de echipamente de cusut.
În 2012, a luat naștere Feya Service România, fiind primul partener de vânzări, membru UE. În 2013, Feya Service Ltd. (SUA) a fost înființată fiind primul partener de vânzări de peste mări. În prezent, FEYA GROUP, pe lângă cele trei filiale străine, are o gamă largă de magazine proprii de vânzare pe tot teritoriul Ucrainei: Kiev, Odessa, Donetsk, Dnepropetrovsk, Kharkov, Krivoi Rog și Nikolaev.


Minerva, Feya Service este cel mai mare distribuitor de echipamente de cusut din Ucraina. În 2015, aproximativ 44% din piața utilajelor de cusut ucrainean aparținea Feya Service, iar în 2016 s-a majorat până la 52%. În timpul funcționării sale pe piață incă din 1997, compania a devenit un furnizor de încredere pentru piețele de magazine online și comercianții cu amănuntul regional. Începând cu 2012 Feya Service a început să opereze în toate țările din Europa de Est și țările CSI. Sediul central al sucursalei europene este situat în București iar pentru țările CSI - la Moscova.
În prezent există 3 centre logistice, Constanța - România, care acoperă toată zona UE. Odessa – Ucraina, Moscova - Rusia pentru țările CSI.

Vindem și distribuim mașini de cusut de uz casnic, profesional și industrial pentru a satisface nevoile tuturor clienților noștri, brandurile pe care noi le comercializăm sunt: MINERVA, JANOME, VERITAS, MAUSER SPEZIAL, PRECIOUS, SHUNFA.