Masina de cusut electromecanica Minerva SELECT15, 12 programe, 850 imp/min, 70W, Alb/Portocaliu

Masina de cusut electromecanica Minerva SELECT15, 12 programe, 850 imp/min, 70W, Alb/Portocaliu

669,99 Lei
Fără TVA: 558,52 Lei
Producător:
Cod produs: SELECT15
Disponibilitate: Stoc epuizat
Viewed 5920 times

Opţiuni disponibile

Item specifics

  • Garanție P.F 24 luni
  • Garanție P.J 12 luni
  • Tip produs Electromecanic
  • Nivel de lucru Începător
  • Număr de programe 12
  • Viteză de coasere 850 imp/min
  • Tip butonieră Semi - Automată
  • Tip suveică Verticală

Product Description

Minerva SELECT15 - capacitate de prelucrare a multor tipuri de materiale. Acesta concentreaza in sine atat elemente clasice cat si moderne.

Noutatea placuta o reprezinta insasi designul sau vesel, in nuante aprinse. Iluminarea cu LED va spori vizibilitatea zonei de lucru si va elimina disconfortul schimbarii clasicului bec.

Realizeaza 12 tipuri de cusaturi, printre care: cea uzuala, de surfilare, ascunsa, cusaturi elastice, decorative s.a.Programul se selcteaza comod cu ajutorul discului frontal. Lungimea pasului se regleaza cu ajutorul discului special, amplasat in partea superioara a masiniii. Butoniera se realizeaza in 4 pasi, in regim semiatomat, fara a intoarce materialul (piciorusul presor special este inclus in lotul masinii). Pentru intarirea cusaturii (atat la inceput cat si la final) se foloseste clapeta de coasere inversa (revers).

Modelul este dotat cu suveica clasica metalica. Bobinarea este automata, de la pedala, iar in cazul in care aceasta este activata, coaserea in gol se decupleaza, evitand astfel uzura mecansimului si o face mai silentioasa in acelasi timp.

Detasarea sertarului contribuie nu doar la organizarea corecta a accesoriilor, ci si la prelucrarea articolelor tubulare cum sunt cracii, manecile, decolteul sau a lucrarilor de mici dimensiuni in general.
Piciorusul presor se schimba foarte rapid si simplu. Ajutator este si taietorul de fir amplasat in partea laterala stanga a masinii de cusut.
In cutia cu Minerva SELECT15 veti regasi si o husa moale care imbraca perfect masina de cusut si o protejeaza de patrunderea prafului in interiorul mecanismului si de zgarieturi atunci cand nu este folosita.
Seria de masini de cusut Minerva SELECT (15, 45, 65) sunt fabricate in Vietnam, ceea ce ofera siguranta calitatii si o utilizare indelungata a acestor echipamente de cusut.
Viteza maxima de coasere ajunge la 850 rpm.

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie un review