Ce este extragarantia ?

Un serviciu care se achizitioneaza optional doar impreuna cu produsul, contra cost si care pe parcursul valabilitatii ofera utilizatorului urmatoarele beneficii:

- Remedierea defectelor de fabricatie

- Transportul produsului defect de la client la unitatea de service si retur

- Inlocuirea produsului in cazul in care nu se poate remedia defectul, in conditiile definite de prezentul document


Cum te ajuta extragarantia ?

Acest serviciu asigura extinderea perioadei de acoperire a garantiei cu unul sau doi ani peste perioada de garantie standard, oferita de furnizori. (2 ani pentru PF si 1 an pentru PJ)

Cum functioneza extragarantia ?
Serviciul poate fi achizitionat de orice fel de client, fie el persoana fizica sau juridica, indiferent de modalitatea in care a facut achizitia produsului: online, din showroom, sau prin comanda telefonica.

Cum cumpar acest serviciu ?
La momentul cumpararii acestui serviciu, clientul va plati contravaloarea lui, potrivit ofertei afisate pe site. Fiecare produs prezent la noi in site are optiune de extragarantie afisata.

Dati un simplu click cu mouse-ul pe butonul cu perioada dorita, dupa care adaugati produsul in cosul de cumparaturi / finalizati comanda.

Informatii suplimentare:

- Produsul se va repara intr-un interval de pana la 15 zile lucratoare de la data predarii produsului reprezentantului unitatii de service.

- Daca reparatia nu se poate efectua, compania de service se obliga sa inlocuiasca produsul cu altul functional avand caracteristici tehnice asemanatoare sau superioare.

- Produsul reparat va beneficia de perioada de garantie extinsa ramasa pana la expirarea acesteia.

- Produsul inlocuit beneficiaza de garantie comerciala noua, care va curge din momentul inlocuirii produsului.

- La expedierea produsului prin curier clientul va ambala produsul in ambalajul original sau in alt ambalaj care sa transmita transportul in siguranta.

- Orice modificare pe certificatul de extragarantie duce la anulare documentului si pierderea extragarantiei.

- Extragarantia este valabila doar insotita de urmatoarele documente in original: documentul de achizitie al produsului (factura / bon fiscal), certificatul de garantie, documentul de achizitie al serviciului de extragarantie, certificatul de extragarantie completat.