Fier de calcat profesional cu aburi SILTER SPR/MN 2000, 2.5 bar, 1l, 800W

Fier de calcat profesional cu aburi SILTER SPR/MN 2000, 2.5 bar, 1l, 800W

999,99 Lei
Fără TVA: 835,83 Lei
Cod produs: SPR/MN 2000
Disponibilitate: Stoc epuizat
Viewed 693 times

Item specifics

  • Garanție P.F 2 ani
  • Garanție P.J 1 an
  • Funcții Calcare
  • Putere 800 W
  • Greutate 7.5 Kg
  • Culoare Argintiu/Albastru

Product Description

Generatorul de abur Silter SPR/MN 2000 este destinat utilizarii profesionale si, de asemenea, este potrivit pentru uz casnic. Volumul acestui generator de abur este de 1 litru iar acest lucru mareste timpul de functionare pana la o ora si jumatate. Apa se incalzeste în 8 minute iar in lipsa de apa generatorul de abur se opreste automat.

Generatorul de abur produce abur uscat continuu sub presiune puternica si netezeste chiar si cele mai sifonate tesaturi. Eliberarea aburului se poate regla de la 10-100 g/min prin intermediul regulatorului de abur incorporat.

Fierul de calcat poate fi folosit atat in calitate de electroabur, cat si electric (fara abur pentru o calcare obisnuita). De asemenea, exista posibilitatea de a calca in poziție verticala spre exemplu, imbracaminte exterioara, perdele etc.

Pentru functionarea normala a generatorului de abur nu este nevoie sa folositi numai apa distilata. Apa poate fi completata de la un robinet obisnuit. Carcasa generatorului de abur este realizata din un metal care protejeaza componentele interne ale aparatului pentru a nu se deteriora, reduce pericolul de incendiu si confera fiabilitate dispozitivului.

Talpa fierului de calcat are o acoperire din teflon care permite protejarea materialului de ardere. Aparatul este foarte compact, durabil si nu ocupa mult loc.


Specificatii:

Puterea fierului de calcat: 800W;

Presiunea de lucru: 2,5 Bar;

Volumul generatorului de abur: 1l;

Greutate: 7.5 Kg;

Tensiune:  220 V.

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie un review